Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Το Spotify εγκαινιάζει δωρεάν υπηρεσία ακουστικών βιβλίων σε τρεις νέες χώρες

Το Spotify εγκαινιάζει δωρεάν υπηρεσία ακουστικών βιβλίων σε τρεις νέες χώρες

By aurora

ΤοSpotify ανακοίνωσε ότι φέρνει τη δωρεάν υπηρεσία ακουστικών βιβλίων στον Καναδά, την Ιρλανδία και τη Νέα Ζηλανδία. Αυτή η νέα λειτουργία θα δώσει στους χρήστες σε αυτές τις αγορές πρόσβαση σε 15 ώρες δωρεάν ακρόασης ακουστικών βιβλίων ανά μήνα. Επιπλέον, το Spotify διεύρυνε τον κατάλογο των ακουστικών βιβλίων του από 200.000 σε 250.000 τίτλους. Η επέκταση αυτή έρχεται δύο μήνες αφότου το Spotify ισχυρίστηκε ότι είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος ακουστικών βιβλίων, μετά το Audible που ανήκει στην Amazon. Από την έναρξη της δωρεάν υπηρεσίας τον περασμένο Νοέμβριο, οι χρήστες έχουν ακούσει πάνω από 150.000 τίτλους.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακουστικά βιβλία στο Spotify

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακουστικά βιβλία στο Spotify, απλά ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε αναζήτηση στην καρτέλα αναζήτησης ή στην αρχική τροφοδοσία. Τα ακουστικά βιβλία που επισημαίνονται ως “Περιλαμβάνονται στο Premium” μπορούν να ακουστούν μόνο από χρήστες με συνδρομή Premium. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις ώρες ακρόασης στο μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής Spotify. Σε περίπτωση που ξεμείνετε από δωρεάν μηνιαίο χρόνο ακρόασης, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον πακέτα 10 ωρών σε προσιτή τιμή.

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας ακουστικών βιβλίων του Spotify

Η υπηρεσία ακουστικών βιβλίων του Spotify προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, το Spotify λάνσαρε πρόσφατα ένα μηνιαίο πρόγραμμα αξίας 9,99 δολαρίων που επιτρέπει στους δωρεάν χρήστες να έχουν πρόσβαση στην τεράστια συλλογή ακουστικών βιβλίων του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σχέδιο αυτό προσφέρει 15 ώρες ακρόασης, δίνοντας στο Spotify έναν τρόπο να ανταγωνιστεί το Audible στοχεύοντας σε χρήστες που ενδιαφέρονται λιγότερο για τη μουσική υπηρεσία. Ενώ το σχέδιο του Audible προσφέρει στους χρήστες μια μηνιαία πίστωση για την αγορά ενός τίτλου, το σχέδιο του Spotify επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε έως και 15 ώρες ακουστικών βιβλίων από τον κατάλογό του, αρκετές για να ακούσουν περισσότερους από έναν τίτλους.

Παγκόσμια επέκταση της υπηρεσίας ακουστικών βιβλίων του Spotify

Μετά την επιτυχία της υπηρεσίας ακουστικών βιβλίων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία, το Spotify αποφάσισε να επεκτείνει την υπηρεσία στον Καναδά, την Ιρλανδία και τη Νέα Ζηλανδία. Αυτή η παγκόσμια επέκταση αποτελεί ένδειξη του αυξανόμενου ενδιαφέροντος των χρηστών για τα ακουστικά βιβλία και της επιθυμίας του Spotify να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών του σε όλο τον κόσμο. Με έναν αυξανόμενο κατάλογο ακουστικών βιβλίων, το Spotify εδραιώνεται γρήγορα ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ακρόασης ακουστικών βιβλίων.