Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Η Layla αποκτά το AI bot Roam Around για να φέρει επανάσταση στα ταξίδια

By aurora

Η ταξιδιωτική βιομηχανία βιώνει μια επανάσταση χάρη στην ενσωμάτωση τηςτεχνητής νοημοσύνης. Η τελευταία είδηση που κάνει πρωτοσέλιδα αφορά τη νεοσύστατη εταιρεία Layla, η οποία μόλις εξαγόρασε την Roam Around, ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που ειδικεύεται στη δημιουργία ταξιδιωτικών δρομολογίων. Η εξαγορά αυτή υπόσχεται να βελτιώσει την εμπειρία των ταξιδιωτών και να απλοποιήσει τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους.

Layla: τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ταξιδιωτών

ΗLayla είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση στον ταξιδιωτικό κλάδο που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες με τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους. Ιδρυμένη από τον Jeremy Jauncey, ιδρυτή του ταξιδιωτικού πρακτορείου Beautiful Destinations, η Layla χρησιμοποιεί μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου που δημιουργήθηκε από ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες για να προσφέρει στους χρήστες της μοναδικές απόψεις και αποσπάσματα όταν αναζητούν ένα μέρος για να επισκεφθούν. Σε συνεργασία με σημαντικούς συνεργάτες, όπως η Booking.com και η Skyscanner, η Layla είναι σε θέση να παρέχει στους ταξιδιώτες λεπτομερείς πληροφορίες και προτάσεις για να κάνουν το ταξίδι τους πιο ευχάριστο και χωρίς προβλήματα.

Roam Around: η εξαγορά που υπόσχεται να φέρει επανάσταση στα ταξίδια

ΗRoam Around είναι ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που ειδικεύεται στη δημιουργία ταξιδιωτικών δρομολογίων. Το Roam Around ιδρύθηκε πέρυσι από τον Shie Gabbai, πρώην υπάλληλο της Google που εργαζόταν στο Waze, και μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια δρομολόγια με μισό εκατομμύριο μηνιαίους επισκέπτες στον ιστότοπό του. Η startup έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια από επενδυτές όπως η FLYR.com και ο Jason Calacanis, αποδεικνύοντας την αυξανόμενη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η συνέργεια μεταξύ της Layla και της Roam Around

Η εξαγορά της Roam Around από τη Layla αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία και για τις δύο εταιρείες. Η Layla δήλωσε ότι η εξαγορά της Roam Around συμπληρώνει το προϊόν της με το bot δημιουργίας δρομολογίων και τις συνεργασίες της με σημαντικούς παράγοντες του κλάδου, όπως οι TripAdvisor, Kayak, Viator και GetYourGuide. Η Layla έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία μοντέλων πρόβλεψης πτήσεων, ξενοδοχείων και συνεργασιών με τη Skyscanner και την Booking.com, ενώ η Roam Around έχει αναπτύξει μια σταθερή βάση δρομολογίων ενσωματώνοντας κριτικές εστιατορίων και δραστηριότητες που προσφέρονται από το Viator.

Ο Saad Saeed, συνιδρυτής της Layla, δήλωσε ότι η Roam Around ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη νεοφυής επιχείρηση τεχνητής νοημοσύνης στον ταξιδιωτικό κλάδο, επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία με το προϊόν δημιουργίας δρομολογίων. Τόνισε επίσης πώς οι δύο εταιρείες αλληλοσυμπληρώνονται, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων για να προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Η ενσωμάτωση των προϊόντων Layla και Roam Around

ΗLayla έχει ήδη αρχίσει να ενσωματώνει το προϊόν της Roam Around στην πλατφόρμα της, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες κατά τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους. Παράλληλα, η Layla έχει τοποθετήσει το bot της στον ιστότοπο της Roam Around, δημιουργώντας μια συνέργεια μεταξύ των δύο εταιρειών που υπόσχεται να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των ταξιδιωτών.

Ο Saeed δήλωσε επίσης ότι η Layla σχεδιάζει να καταργήσει σταδιακά το εμπορικό σήμα Roam Around και να το ενσωματώσει πλήρως στην πλατφόρμα της. Αυτή η πλήρης ενσωμάτωση θα επιτρέψει στη Layla να αξιοποιήσει πλήρως τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στη δημιουργία ταξιδιωτικών δρομολογίων και να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία.