Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Απόλυτος οδηγός: πώς να παρακολουθήσετε το Marvel Universe του Netflix στο Disney+ το 2024

Απόλυτος οδηγός: πώς να παρακολουθήσετε το Marvel Universe του Netflix στο Disney+ το 2024

By aurora

Αν είστε οπαδός του σύμπαντος της Marvel και έχετε απολαύσει τις σειρές που παράγει το Netflix, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτές τις σειρές με τη σειρά στο Disney+. Παρόλο που οι σειρές της Marvel στο Netflix δεν είναι πλέον διαθέσιμες στην πλατφόρμα, είναι ακόμα δυνατό να απολαύσετε αυτές τις περιπέτειες με ακριβή χρονολογική σειρά. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα με τη σωστή σειρά για να παρακολουθήσετε τις σειρές Marvel του Netflix στο Disney+ το 2024.

Το σύμπαν της Marvel στο Netflix

Τοσύμπαν της Marvel στο Netflix, γνωστό και ως The Defenders Saga, Marvel Street-Level Heroes ή Marvel Knights, αναπτύχθηκε μεταξύ 2015 και 2019. Αυτό το τηλεοπτικό σύμπαν προσάρμοσε διάφορους χαρακτήρες από τα κόμικς της Marvel σε έξι σειρές, δεκατρείς σεζόν και 161 επεισόδια.

Ωστόσο, το 2019, οι σειρές Marvel του Netflix αποχώρησαν από την πλατφόρμα λόγω συμφωνίας μεταξύ της Disney και του Netflix. Η Disney απέκτησε τα δικαιώματα των σειρών της Marvel για να ενισχύσει την υπηρεσία streaming, Disney+. Παρόλο που δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο Netflix, πολλοί θαυμαστές εξακολουθούν να θέλουν να παρακολουθήσουν αυτές τις σειρές με τη σωστή σειρά.

Η σωστή σειρά για να παρακολουθήσετε τις σειρές της Marvel στο Netflix

Αυτή είναι η σωστή σειρά για να παρακολουθήσετε τις σειρές Marvel του Netflix στο Disney+ το 2024:

 1. Daredevil(1η σεζόν): Η σειρά Daredevil ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε στο Netflix το 2015. Ακολουθεί τις περιπέτειες του Ματ Μέρντοκ, ενός τυφλού δικηγόρου που πολεμά το έγκλημα στη γειτονιά Hell’s Kitchen.
 2. Jessica Jones (1ος κύκλος): Η σειρά Jessica Jones (1ος κύκλος): Συνεχίστε με την πρώτη σεζόν της Jessica Jones, μιας ιδιωτικής ντετέκτιβ με υπεράνθρωπη δύναμη και σκοτεινό παρελθόν.
 3. Daredevil (2η σεζόν): Μετά την Jessica Jones, επιστρέψτε στο Daredevil για τη δεύτερη σεζόν, η οποία εισάγει τον χαρακτήρα του Punisher.
 4. Luke Cage (1η σεζόν): Μπείτε στον κόσμο του Luke Cage, ενός άνδρα με άφθαρτο δέρμα που μάχεται για τη δικαιοσύνη στη γειτονιά του Χάρλεμ.
 5. Iron Fist (1η σεζόν): Συνεχίστε με το Iron Fist, την ιστορία του Danny Rand, του κληρονόμου μιας πλούσιας οικογένειας που επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για να καταπολεμήσει το έγκλημα με τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες.
 6. The Defenders (μίνι σειρά): Παρακολουθήστε τη μίνι σειρά The Defenders, η οποία ενώνει τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων σειρών σε μια ομάδα υπερηρώων που πρέπει να σώσουν τη Νέα Υόρκη.
 7. The Punisher (1ος κύκλος): Ο Punisher (1ος κύκλος): Μεταβείτε στην 1η σεζόν του The Punisher, μιας σειράς που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Frank Castle, ενός πρώην πεζοναύτη που γίνεται αδίστακτος εκδικητής.
 8. Jessica Jones (2η σεζόν): Επιστρέφει η Jessica Jones για τη 2η σεζόν, στην οποία η ντετέκτιβ πρέπει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος της.
 9. Luke Cage (2η σεζόν): Συνέχεια με τη δεύτερη σεζόν του Luke Cage, στην οποία ο υπερήρωας αντιμετωπίζει νέες απειλές στη γειτονιά του Χάρλεμ.
 10. Iron Fist (2η σεζόν): Συνεχίστε τη δεύτερη σεζόν του Iron Fist, στην οποία ο Danny Rand αντιμετωπίζει νέους εχθρούς και αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν του.
 11. Daredevil(3η σεζόν): Επιστρέψτε στο Daredevil για την τρίτη σεζόν, στην οποία ο Matt Murdock αντιμετωπίζει την επιστροφή του ορκισμένου εχθρού του, του Kingpin.
 12. The Punisher (2η σεζόν): Παρακολουθήστε τη δεύτερη σεζόν του The Punisher, στην οποία ο Frank Castle συνεχίζει την αποστολή εκδίκησης κατά των εγκληματιών.
 13. Jessica Jones (3η σεζόν): Ολοκληρώστε την περιπέτεια με την τρίτη σεζόν της Jessica Jones, στην οποία η ντετέκτιβ έρχεται αντιμέτωπη με έναν κατά συρροή δολοφόνο και πρέπει να προστατεύσει τους αγαπημένους της.

Τι θα γίνει με τη σειρά The Defenders μετά το Netflix;

Μετά την ακύρωση της σειράς της Marvel από το Netflix, το μέλλον των χαρακτήρων του The Defenders ήταν αβέβαιο. Ωστόσο, η Marvel στη συνέχεια αγόρασε πίσω τα δικαιώματα των χαρακτήρων και τους έβαλε σε άλλες παραγωγές. Εδώ θα δείτε πού μπορείτε να βρείτε τους χαρακτήρες των The Defenders μετά το Netflix:

 • Matthew Murdock στην ταινία Spider-Man: No Way Home: Ο Matt Murdock, τον οποίο υποδύεται ο Charlie Cox, εμφανίζεται για λίγο στην ταινία Spider-Man : No Way Home ως δικηγόρος του Spider-Man.
 • Kingpin στο Hawkeye and Echo: Ο Kingpin, τον οποίο υποδύεται ο Vincent D’Onofrio, εμφανίζεται στη σειρά της Disney+ Hawkeye and Echo, όπου αποκαλύπτεται μια νέα συμμαχία με έναν από τους βασικούς χαρακτήρες.
 • Daredevilστο She-Hulk: Attorney at Law: Ο Daredevil, τον οποίο υποδύεται ο Charlie Cox, κάνει μια ειδική εμφάνιση στη σειρά Disney+ She-Hulk: Attorney at Law, όπου παίζει το ρόλο ενός δικηγόρου.
 • Daredevil:Born Again: Η Marvel ετοιμάζει μια νέα σειρά Daredevil με τίτλο Daredevil: Born Again, στην οποία θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι Charlie Cox και Vincent D’Onofrio. Η σειρά είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2024, αλλά αναβλήθηκε λόγω δημιουργικής αναμόρφωσης.