Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Από έναν πρωτοπόρο του βίντεο στη Γαλλία σε έναν παγκόσμιο ηγέτη

Από έναν πρωτοπόρο του βίντεο στη Γαλλία σε έναν παγκόσμιο ηγέτη

By paolo

Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 2005, η εταιρεία μας είχε μια επαναστατική πρόθεση να επιτρέψει σε όλους να δημιουργούν, ανακαλύπτουν και μοιράζονται βίντεο στο διαδίκτυο δωρεάν. Κατά τα χρόνια, εργαστήκαμε ακούραστα για να πραγματοποιήσουμε αυτήν την όραση, αναπτύσσοντας μια πλατφόρμα βίντεο all-in-one που παρέχει προηγμένες δυνατότητες για τη δημιουργία, τη φιλοξενία, τη διανομή και την ανάλυση βίντεο στο διαδίκτυο.

Η πλατφόρμα μας προσφέρει τώρα υπηρεσίες σε 25 γλώσσες σε περισσότερες από 180 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Με πάνω από 3.000 ικανοποιημένους πελάτες και γραφεία στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σιγκαπούρη, η ομάδα μας από ειδικούς στον τομέα του βίντεο αφιερώνεται στην υποστήριξη των πελατών παγκοσμίως.

Μια προσφορά που σχεδιάστηκε για επιχειρήσεις

Οι εμπειρογνώμονές μας έχουν προσαρμόσει την τεχνολογία βίντεο που αναπτύσσουμε εδώ και χρόνια για το γενικό κοινό, προκειμένου να δημιουργήσουν μια προσφορά που αφιερώνεται ειδικά στις επιχειρήσεις. Το Dailymotion προσφέρει σε μεγάλες εταιρείες, ΜΜΕ, συλλόγους και οργανισμούς έναν τρόπο να φιλοξενούν και να παραδίδουν τα βίντεό τους, να τα μεταδίδουν σε όλα τα κανάλια και να αναλύουν την απόδοσή τους προκειμένου να αναπτύξουν την μάρκετινγκ στρατηγική τους.

Κινούμενοι από τις αξίες μας

Είμαστε μια ομάδα που επικεντρώνεται στα αποτελέσματα και πιστεύει στη σημασία της καινοτομίας, της συμμετοχής και της συνεργασίας. Η παθιασμένη και έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου του βίντεο που δεσμεύονται να παρέχουν στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας λύσεις βίντεο.

100% προσαρμόσιμο λευκό ετικέτας βίντεο Player

Ο Βίντεο Player του Dailymotion διαθέτει μια λύση λευκού ετικέτας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν πλήρως την εμφάνιση και τη λειτουργικότητά του σύμφωνα με το branding τους. Αυτό περιλαμβάνει την ενσωμάτωση λογοτύπων, την προσαρμογή των χρωμάτων και τον έλεγχο της συμπεριφοράς του Player, όπως η αυτόματη αναπαραγωγή, η γεωτοποθέτηση, τα δικαιώματα πρόσβασης και άλλα. Η λύση λευκού ετικέτας εξασφαλίζει μια ομαλή ενσωμάτωση με την ταυτότητα της εταιρείας σας, ενισχύοντας την online παρουσία σας.

Διαδραστικές λειτουργίες για την προώθηση της διατήρησης

Ο Βίντεο Player του Dailymotion προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τον αργότερο θεατή, όπως λίστες αναπαραγωγής, συνιστώμενο περιεχόμενο και προσαρμοσμένη συμπεριφορά αναπαραγωγής που σχεδιάστηκαν για να τραβήξουν την προσοχή των θεατών σας. Προσφέροντας εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου και εμπειρίες αναπαραγωγής, ο Βίντεο Player του Dailymotion ενθαρρύνει τους θεατές να παραμείνουν στην πλατφόρμα σας, να αλληλεπιδρούν με περισσότερο περιεχόμενο και, τελικά, να αυξήσουν τη διατήρηση του κοινού.

Ευέλικτες επιλογές αξιοποίησης

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια συσκευή αναπαραγωγής βίντεο χωρίς ή με διαφημίσεις για να προσαρμόσετε την εμπειρία του θεατή σας ανάλογα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Η έκδοση με δυνατότητα διαφημίσεων επιτρέπει τη λήψη μέτρων εξοικονόμησης κόστους, ενώ ο Player χωρίς διαφημίσεις εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη, αδιάλειπτη εμπειρία προβολής. Αυτή η προσαρμοστικότητα σας επιτρέπει να παρέχετε κορυφαίο περιεχόμενο και να καλλιεργείτε ένα αφοσιωμένο κοινό, ενώ παράλληλα επιτυγχάνετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της δημιουργίας εσόδων και της ικανοποίησης των χρηστών.

Επαγγελματική απόδοση

Η τεχνολογία live video streaming του Dailymotion επιτρέπει ομαλές και προσαρμόσιμες μεταδόσεις με υπερχαμηλή καθυστέρηση. Μετατρέψτε τα live events σε περιεχόμενο VOD και προσαρμόστε την εμπειρία streaming με χαρακτηριστικά όπως το DVR και η δευτερεύουσα αντίστροφη ροή. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης ανάλυση live streaming και απροσπέλαστη ολοκλήρωση με APIs, με 24/7 αφιερωμένη υποστήριξη που είναι διαθέσιμη για να διασφαλίσει μια ομαλή και σταθερή εμπειρία προβολής.