Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Πώς να τοποθετήσετε μια επαφή στο iPhone Home

Πώς να τοποθετήσετε μια επαφή στο iPhone Home

By germana

Θέλατε ποτέ να έχετε μια αγαπημένη σας επαφή πάντα στη διάθεσή σας, απευθείας στην αρχική οθόνη του iPhone σας; Καλά νέα, μπορείτε να το κάνετε! Η τοποθέτηση μιας επαφής στην αρχική οθόνη του iPhone είναι μια γρήγορη και εύκολη λειτουργία που θα σας δώσει γρήγορη πρόσβαση στις πιο σημαντικές επαφές σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να καλείτε ή να στέλνετε μηνύματα στους αγαπημένους σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε κάθε φορά την εφαρμογή Επαφές. Ακολουθήστε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό και θα ανακαλύψετε πώς να το κάνετε με λίγα απλά βήματα.

Προσθήκη επαφής στην αρχική οθόνη

Αν θέλατε ποτέ να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο σημαντικές επαφές σας απευθείας από την αρχική οθόνη του iPhone σας, ήρθατε στο σωστό μέρος. Η προσθήκη μιας επαφής στην αρχική οθόνη είναι μια γρήγορη και εύκολη λειτουργία που σας επιτρέπει να έχετε τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας στα χέρια σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε συχνά. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να το κάνουμε μαζί.

Αναλυτικά βήματα για την προσθήκη μιας επαφής

Ηπροσθήκη μιας επαφής στην αρχική οθόνη του iPhone σας είναι πολύ απλή και απαιτεί μόνο μερικά βήματα. Δείτε πώς γίνεται αυτό:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Επαφές: Από το iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Επαφές για να αναζητήσετε την επαφή που θέλετε να προσθέσετε στην αρχική σας οθόνη.
  2. Επιλέξτε την επαφή: Κάντε κύλιση στη λίστα επαφών ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να βρείτε γρήγορα το όνομα της επαφής που θέλετε να προσθέσετε.
  3. Δημιουργήστε τη σύνδεση: Αφού βρείτε την επαφή, πατήστε το όνομά της για να ανοίξετε την καρτέλα της επαφής. Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την επιλογή “Προσθήκη στην αρχική σελίδα”. Αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην υπάρχει σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.
  4. Προσαρμογή του εικονιδίου: Αφού επιλέξετε “Προσθήκη στο Home”, θα σας δοθεί η δυνατότητα να προσαρμόσετε το εικονίδιο συντόμευσης. Μπορείτε να επιλέξετε μια υπάρχουσα φωτογραφία από το ρολό της κάμεράς σας ή να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία επί τόπου.
  5. Επιβεβαίωση και προσθήκη: Αφού ρυθμίσετε το εικονίδιο όπως προτιμάτε, πατήστε ‘Προσθήκη’ στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης. Η νέα σας σύνδεση επαφής θα εμφανιστεί τώρα στην αρχική οθόνη του iPhone.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να έχετε τις πιο σημαντικές επαφές σας πάντα στη διάθεσή σας στην αρχική οθόνη, κάνοντας τις κλήσεις και τα μηνύματα ακόμα πιο γρήγορες και βολικές.