Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Οριστικός οδηγός για τη φόρτωση των χειριστηρίων του Meta Quest 3

Οριστικός οδηγός για τη φόρτωση των χειριστ...

By aurora

Η εικονική πραγματικότητα (VR) έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και το Meta Quest 3 συνεχίζει να προωθεί αυτή την τεχνολογία. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το Meta Quest 3 είναι ασύρματο, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η φόρτιση των ακουστικών με καλώδια. Πώς όμως φορτίζετε τα χειριστήρια του Meta Quest 3;

Τα χειριστήρια Meta Quest 3 χρησιμοποιούν μπαταρίες AA

Τα χειριστήρια Meta Quest 3 έρχονται με μπαταρίες AA, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα φορτίσετε απευθείας. Αν σας τελειώσουν οι μπαταρίες, απλά αντικαταστήστε τις παλιές μπαταρίες AA με νέες για να συνεχίσετε να παίζετε. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες είναι η πιο βιώσιμη και οικονομική μέθοδος.

Ωστόσο, αν θέλετε να φορτίζετε απευθείας τα χειριστήρια Meta Quest 3 αντί να αντικαθιστάτε τις μπαταρίες, μπορείτε να αγοράσετε έναν επίσημο σταθμό φόρτισης Meta. Αυτός ο επίσημος σταθμός φόρτισης Meta Quest 3 παρέχει ένα τακτοποιημένο μέρος για να τοποθετήσετε τα ίδια τα ακουστικά και τα χειριστήρια. Ο σταθμός φόρτισης δεν εξαλείφει εντελώς τη χρήση μπαταριών, αλλά απλώς παρέχει έναν τρόπο αντικατάστασης των αρχικών μπαταριών AA με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που περιλαμβάνονται στο σταθμό φόρτισης. Αυτές οι μπαταρίες είναι “γνήσιες μπαταρίες Meta” που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα διαρκέσουν για “εκατοντάδες κύκλους φόρτισης” και επιτρέπουν ακόμη και την εμφάνιση της στάθμης της μπαταρίας του χειριστηρίου.

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε τα 130 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά του επίσημου σταθμού φόρτισης Meta Quest 3, είναι δυνατόν να βρείτε σταθμούς φόρτισης εναλλακτικής μάρκας σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Εν ολίγοις, αν και δεν είναι δυνατή η απευθείας φόρτιση των χειριστηρίων, υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διατηρείτε τα χειριστήρια Meta Quest 3 φορτισμένα όταν τα χρειάζεστε.