Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Rabbit R1: αρχίζουν οι αποστολές στις ΗΠΑ

Rabbit R1: αρχίζουν οι αποστολές στις ΗΠΑ

By aurora

ΤοRabbit R1, μια φωτεινή πορτοκαλί συσκευή, είναι σίγουρα μια από τις πιο αξιομνημόνευτες συσκευές που παρουσιάστηκαν φέτος. Αν ζείτε στην Αμερική ή τον Καναδά και είστε από τους τυχερούς που κατάφεραν να κάνουν μια παραγγελία πριν εξαντληθεί η πρώτη παρτίδα, το Rabbit R1 σας θα είναι σύντομα καθ’ οδόν προς εσάς. Σύμφωνα με την Rabbit, οι πρώτες κρατήσεις στις ΗΠΑ θα αποσταλούν στις 31 Μαρτίου (Κυριακή του Πάσχα). Θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να φτάσουν οι συσκευές στους προορισμούς τους, αλλά η εταιρεία εκτιμά ότι οι παραγγελίες για την πρώτη παρτίδα θα βρίσκονται στα χέρια των πελατών “γύρω στις 24 Απριλίου”.

Πάρτι παραλαβής στη Νέα Υόρκη

Η Rabbit διοργανώνει επίσης μια ειδική εκδήλωση παραλαβής των συσκευών στη Νέα Υόρκη στις 23 Απριλίου, η οποία θα είναι ανοιχτή για όλους τους αγοραστές, όχι μόνο για την πρώτη παρτίδα. Η εταιρεία θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και τις πρώτες παραδόσεις την επόμενη εβδομάδα. Η εκδήλωση αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους πελάτες να γνωρίσουν και να μάθουν περισσότερα για το Rabbit R1.

Rabbit R1: Ένας πιο χρήσιμος βοηθός τεχνητής νοημοσύνης

Η επίδειξη του Rabbit R1, η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τη CES, δημιούργησε μεγάλο θόρυβο και πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον σκοπό του ειδικού υλικούAI στην εποχή των smartphones. Το Rabbit R1 τοποθετείται ως ένας πιο χρήσιμος βοηθός AI που μπορεί να σας συνοδεύει όπου κι αν πάτε. Η συσκευή τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από το LLM της Perplexity, μιας νεοφυούς επιχείρησης του Σαν Φρανσίσκο. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Teenage Engineering, το Rabbit R1 διαθέτει φυσικό τροχό κύλισης και περιστρεφόμενη κάμερα, καθώς και ένα αξιολάτρευτο κουνέλι κινουμένων σχεδίων που χρησιμεύει ως μασκότ.

Αποστολή διαδοχικών παρτίδων

Ενώ η πρώτη παρτίδα του Rabbit R1 πρόκειται να αποσταλεί, οι αγοραστές που έκαναν την παραγγελία τους αργότερα θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες ακόμη για να παραλάβουν τη συσκευή τους. Προς το παρόν, οι κρατήσεις είναι ανοιχτές για την έβδομη παρτίδα. Η Rabbit άρχισε να δέχεται κρατήσεις για το Rabbit R1 με τιμή 199 δολάρια τον Ιανουάριο και οι πρώτες έξι παρτίδες των 10.000 συσκευών η καθεμία εξαντλήθηκαν γρήγορα.