Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Pulse στο Netflix: Η Justina Machado σε ένα ιατρικό δράμα που κόβει την ανάσα

Pulse στο Netflix: Η Justina Machado σε ένα ιατρικό δράμα που κόβει την ανάσα

By aurora

Αν είστε οπαδός του Grey’s Anatomy, ετοιμαστείτε να προσθέσετε ένα νέο συναρπαστικό ιατρικό δράμα στη λίστα με τις σειρές που πρέπει να παρακολουθήσετε στο Netflix. Η πλατφόρμα streaming πρόκειται να ξεκινήσει το Pulse, μια σειρά που δημιουργήθηκε από τη Zoe Robyn και σε παραγωγή του Carlton Cuse, η οποία υπόσχεται να γοητεύσει τους θεατές με έναν συνδυασμό παθιασμένων ιατρικών περιστατικών και φλογερών ρομαντικών σχέσεων. Πρωταγωνίστρια του Pulse θα είναι η Justina Machado, μια ταλαντούχα ηθοποιός που έχει ήδη αφήσει το στίγμα της σε πολλά τηλεοπτικά έργα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Pulse

ΤοPulse διαδραματίζεται στους πολυσύχναστους δρόμους του Μαϊάμι της Φλόριντα και θα μας βυθίσει στην ταραχώδη ζωή των επαγγελματιών της ιατρικής που αντιμετωπίζουν πολύπλοκες προκλήσεις τόσο στον ιατρικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Netflix, η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:“Καθώς το προσωπικό του κέντρου τραύματος του Μαϊάμι αντιμετωπίζει τα επείγοντα ιατρικά περιστατικά, η νεαρή Δρ Dani Simms προάγεται απροσδόκητα σε αρχηγό εν μέσω των συνεπειών της δικής της προκλητικής ρομαντικής σχέσης“.

Το καστ του Pulse

Προς το παρόν, το πλήρες καστ του Pulse εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο, αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι η Justina Machado θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά. Η ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές The Horror Of Dolores Roach, Law & Order, Lopez vs. Lopez και Switched Before Birth, θα υποδυθεί τη Natalie Cruz, μια πανέξυπνη και πολιτικά οξυδερκή γιατρό, η οποία παίζει τον ρόλο της επικεφαλής της Χειρουργικής και των Επειγόντων Περιστατικών.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Pulse

Προς το παρόν, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Pulse δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Ωστόσο, η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2024 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι το Pulse θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix κατά τη διάρκεια του 2025. Παρά την αναμονή, είμαστε σίγουροι ότι το δράμα, ο ρομαντισμός και τα ιατρικά θαύματα του Pulse θα αξίζουν την αναμονή.