Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας για να ξεκινήσετε την τεχνολογία ανάγνωσης χεριών της Amazon

Χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας για να ξεκι...

By aurora

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να πληρώσετε για τις αγορές σας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε smartphone, μετρητά ή πλαστική κάρτα; Τώρα μπορείτε χάρη στη νέα τεχνολογία ανάγνωσης χεριών της Amazon, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να ξεκινήσετε αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία.

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία ανάγνωσης χεριών της Amazon

Ηεφαρμογή Amazon One χρησιμοποιεί την κάμερα του smartphone σας για να τραβήξει μια φωτογραφία του αποτυπώματος του χεριού σας, δημιουργώντας μια μοναδική αριθμητική και διανυσματική αναπαράσταση της δομής των φλεβών σας. Αυτή η αναπαράσταση χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη λήψη σαρώσεων στα καταστήματα λιανικής πώλησης που υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να προσθέσετε μια μέθοδο πληρωμής μέσα στην εφαρμογή και να ανεβάσετε μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας για την επαλήθευση της ηλικίας σας.

Ηεφαρμογή Amazon One είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη τη χρήση αυτής της τεχνολογίας. Στο παρελθόν, ήταν απαραίτητο να πάτε σε ένα φυσικό κατάστημα για να εγγραφείτε στην υπηρεσία Amazon One. Εκτός από τις πληρωμές, η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται επίσης ως εργαλείο επαλήθευσης της ηλικίας και ως τρόπος πρόσβασης σε συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας εισιτήριο.

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια

Φυσικά, η εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας εγείρει ορισμένες ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η Amazon διαβεβαιώνει ότι όλες οι ανεβασμένες εικόνες αποτυπωμάτων χεριών“κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται σε έναν ασφαλή τομέα του Amazon One” στο cloud της Amazon Web Service. Η εταιρεία δηλώνει επίσης ότι η εφαρμογή“περιλαμβάνει πρόσθετα επίπεδα ανίχνευσης πλαστώνεγγράφων”, επισημαίνοντας ότι οι εικόνες αποτυπωμάτων χεριών δεν μπορούν να αποθηκευτούν ή να μεταφορτωθούν στο ίδιο το τηλέφωνο.

Τελευταία νέα

Ακολουθούν μερικά από τα τελευταία νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας:

  1. Polestar4: Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Polestar παρουσίασε το επόμενο αυτοκίνητό της με τιμή εκκίνησης 56.300 δολάρια. Ωστόσο, ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η απουσία πίσω παραθύρου.
  2. WhatsApp: Δεκαπέντε χρόνια μετά τη δημιουργία της, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κυβερνά τον κόσμο των επικοινωνιών.
  3. Engadget podcast: Αυτή την εβδομάδα, μιλάμε για αυτοκίνητα και μια συνομιλία με τη Lucy Liu σε εικονική πραγματικότητα.
  4. Grok AI τουElon Musk: Η τεχνητή νοημοσύνη του Elon Musk, που ονομάζεται Grok AI, αναβαθμίζεται για να βελτιώσει τις προγραμματιστικές και μαθηματικές της ικανότητες.

Συμπεράσματα

Η τεχνολογία ανάγνωσης του χεριού της Amazon αποτελεί επανάσταση στις πληρωμές και την πρόσβαση σε εκδηλώσεις. Με την εφαρμογή Amazon One, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να εγγραφείτε στην υπηρεσία και να αρχίσετε να πληρώνετε με το χέρι σας. Παρά τις ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, η Amazon διασφαλίζει ότι οι εικόνες αποτυπωμάτων χεριών κρυπτογραφούνται και προστατεύονται. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει έναν βολικό και ασφαλή τρόπο για πληρωμές και πρόσβαση σε εκδηλώσεις χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας πρόσθετες συσκευές.

Πηγή του άρθρου εδώ.