Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Το WhatsApp φέρνει επανάσταση στις συνομιλίες: μπορούν να καθοριστούν έως και τρία μηνύματα

By aurora

ΤοWhatsApp, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να διορθώνουν έως και τρία μηνύματα σε μια συνομιλία. Αυτή η νέα επιλογή θα επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση σε σημαντικά μηνύματα, διευκολύνοντας την προβολή σχετικών πληροφοριών μέσα σε μια συνομιλία. Μέχρι τώρα, οι χρήστες μπορούσαν να καθορίσουν μόνο ένα μήνυμα στην κορυφή μιας συνομιλίας με μια επαφή ή ομάδα.

Πώς να διορθώσετε μηνύματα σε μια συνομιλία

Για να διορθώσετε ένα μήνυμα, απλά πατήστε παρατεταμένα πάνω του και επιλέξτε την επιλογή “Διόρθωση” από το μενού που εμφανίζεται. Μπορείτε να διορθώσετε όλους τους τύπους μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων και δημοσκοπήσεων. Αυτή η λειτουργία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για τη γρήγορη απόκτηση πληροφοριών, όπως η διεύθυνση ενός φίλου ή η τοποθεσία μιας προγραμματισμένης εκδρομής με μια ομάδα.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να ορίσουν μια διάρκεια για το προγραμματισμένο μήνυμα. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι 24 ώρες, 7 ημέρες (προεπιλεγμένη επιλογή) και 30 ημέρες. Αυτή η επιλογή θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα προγραμματισμένα μηνύματα όταν οι πληροφορίες καθίστανται άνευ σημασίας μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει επιλογή για να διατηρηθεί ένα μήνυμα σταθερό επ’ αόριστον, όπως μια διεύθυνση. Επομένως, αν θέλετε να διατηρήσετε ένα μήνυμα μόνιμα σταθερό, ο μόνος τρόπος θα είναι να το “Αναφέρετε” και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του μενού πληροφοριών επικοινωνίας.

Περαιτέρω βελτιώσεις στη λειτουργικότητα του WhatsApp

Εκτός από τη δυνατότητα επιδιόρθωσης μηνυμάτων, το WhatsApp εισήγαγε πρόσφατα και άλλες νέες λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Για παράδειγμα, είναι πλέον δυνατή η μορφοποίηση μηνυμάτων με τη χρήση λιστών με κουκκίδες, μπλοκ παραθέματος και γραμμικού κώδικα. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να οργανώσουν καλύτερα τα μηνύματά τους και να τα κάνουν πιο ευανάγνωστα.

Επιπλέον, το WhatsApp ανακοίνωσε επίσης ότι εργάζεται πάνω σε περαιτέρω νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πραγματοποίησης ομαδικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων με έως και 8 συμμετέχοντες. Αυτή η λειτουργία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για επαγγελματικές συναντήσεις ή ομαδικές κλήσεις με φίλους και συγγενείς.