Τεχνολογία, Τάσεις στο διαδίκτυο, Παιχνίδια, Μεγάλα δεδομένα

Ένα iPad Pro με οθόνη OLED και το πρώτο iPad Air με μεγάλη οθόνη θα έρθουν τον Μάιο

Ένα iPad Pro με οθόνη OLED και το πρώτο iPad Air με μεγ...

By aurora

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θα κυκλοφορήσει τελικά νέα iPad στις αρχές Μαΐου. Μεταξύ των αναμενόμενων μοντέλων είναι ένα νέο iPad Pro με οθόνη OLED και ένα ταχύτερο iPad Air, το οποίο θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ένα μοντέλο 12,9 ιντσών. Λεπτομέρειες για τα νέα αυτά iPad κυκλοφορούν στο μύλο των φημών από πέρυσι.

Νέο iPad Pro με οθόνη OLED και chip M3

Τα νέα μοντέλα iPad Pro θα περιλαμβάνουν, σύμφωνα με τις πηγές, οθόνες OLED που θα προσφέρουν βαθύτερο μαύρο και πιο πλούσια χρώματα. Επιπλέον, θα διαθέτουν το νέο τσιπ M3, το οποίο υπάρχει ήδη σε αρκετά Mac. Αναμένεται ότι αυτά τα νέα tablets θα κυκλοφορήσουν μαζί με ένα επανασχεδιασμένο Apple Pencil και ένα Magic Keyboard. Το τελευταίο, με εξαίρεση μια νέα λευκή επιλογή, παραμένει αμετάβλητο εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το νέο iPad Air με επεξεργαστή M2

Όσον αφορά το iPad Air, αναμένεται να εξοπλιστεί με έναν νέο επεξεργαστή. Το Bloomberg δεν διευκρίνισε ποιος θα είναι αυτός, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι το σημερινό μοντέλο χρησιμοποιεί το τσιπ M1 και ότι η Apple πιθανότατα θα θελήσει να κρατήσει το τσιπ M3 για το ακριβότερο iPad Pro, φαίνεται ότι το τσιπ M2 είναι το ασφαλέστερο στοίχημα. Η επιλογή οθόνης 12,9 ιντσών θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η σειρά iPad Air θα προσφέρει οθόνη μεγαλύτερη από 10,9 ίντσες. Αν και η Apple θα χρεώσει υψηλότερη τιμή για αυτό το μοντέλο από το μικρότερο αδελφάκι του που αναμένεται να κυκλοφορήσει την ίδια στιγμή, αυτή θα μπορούσε να είναι η φθηνότερη επιλογή για μια μεγάλη οθόνη iPad.

Καθυστέρηση στην κυκλοφορία για την τελειοποίηση του λογισμικού

Ο Mark Gurman του Bloomberg είχε δηλώσει νωρίτερα αυτό το μήνα ότι τα νέα tablets θα κυκλοφορούσαν μαζί με το MacBook Air με chip M3, ωστόσο ο φορητός υπολογιστής βγήκε στην αγορά χωρίς iPad. Ο Gurman αναφέρει τώρα ότι το χρονοδιάγραμμα της Apple για το λανσάρισμα αναβλήθηκε προκειμένου να τελειοποιηθεί το λογισμικό των συσκευών και να επιλυθούν ζητήματα που σχετίζονται με τις “πολύπλοκες νέες τεχνικές κατασκευής” που απαιτούν.

Συμπεράσματα

Συμπερασματικά, η Apple θα κυκλοφορήσει νέα iPad τον Μάιο, συμπεριλαμβανομένου ενός iPad Pro με οθόνη OLED και ενός ταχύτερου iPad Air. Τα νέα αυτά μοντέλα θα προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις και θα συνοδεύονται από επανασχεδιασμένα αξεσουάρ, όπως το Apple Pencil και το Magic Keyboard. Παρά την καθυστερημένη κυκλοφορία, η Apple εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει το λογισμικό των συσκευών και να εξασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης. Οι οπαδοί της Apple ανυπομονούν να ανακαλύψουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά αυτών των νέων iPads.

Πηγή του άρθρου εδώ.